Je bekijkt de reis...

Myanmar
a
A
13 november 2015 14:57 | Door: Wiep
Wat weer een belevenis! Myanmar, ik zet dit land ook maar op mijn bucketlist. Wat bijzonder om in dit land te zijn terwijl er verkiezingen waren, lijkt me. Geniet er maar van, we horen gauw weer. Liefs Mem
13 november 2015 16:24 | Door: Dethmern en Anneke
Hoi Wytske,
Leuk om je verdere avonturen te lezen.In Sri Lanka kregen Henk en Laura op het strand ook zo maar een baby in de handen gedrukt.Laura was even helemaal stralend en ze gingen met de ouders(moeder helemaal in het zwart met alleen een open spleet bij de ogen) op de foto.
Bijzonder om niet zo'n super toeristisch land te bezoeken.Veel plezier verder.
13 november 2015 16:30 | Door: Trudy
Hi nicht! Wat een leuke berichten allemaal zeg. Het doet me erg denken aan mijn backpack tijd door Azië
13 november 2015 16:33 | Door: Trudy
Oh de rest Van mijn berichtje is opeens weg. Maar wat gaaf dat jullie door Myanmar zijn gaan reizen!! Daar willen wij ook heel graag nog eens naar toe. Geniet ook van je tijd in Thailand. Backpackers genoeg daar haha. En indd die curries! Yum!! Geniet er nog lekker van. Terug zijn in Nederland zijn is maar niets, wat een vies en koud weer zeg. Xx
13 november 2015 16:43 | Door: Omke Thijs
Hoi Wytske!
Hartstikke leuk om jouw verslag te lezen. Ook al zit ik hier achter het raam naar buiten te kijken naar de herfststorm/regen, toch voel ik me ook een beetje een wereldreiziger!
13 november 2015 18:03 | Door: Iekje Jongsma
Prachtig Wietske dat ik wer in bytsje mei genietsje kin mei dien moaie reis. Groetnis út Langwar.
14 november 2015 10:54 | Door: Jippe en Ineke
Hee Wytske.
Wat een mooie ervaringen. Heerlijk om je zo onder te kunnen dompelen in de lokale kultuur en gebruiken. Helemaal als je zo buiten de gebaande toeristische paden kunt gaan en je met echte mensen in kontakt kunt komen die zich net zozeer aan jou verbazen als jij aan hen. Dat maakt het echte verschil tussen reizen en vakantie vieren.
Bagan is idd iets om op de lijst te nemen. Heb even gegoogled, impressive.
Geniet van je reis. Wij genieten met je mee.
Liefs van Jippe en Ineke.
16 november 2015 22:03 | Door: Dorien Bleker.
Leuk verslag weer! enne.. met reizen heb je wel een bankpas nodig hoor! Heb je ouders gister ontmoet bij Jaap en Feikje, en natuurlijk even gehad over jou. Fijn dat je het zo naar de zin hebt! en tot het volgende verslagje maar weer . Groeten uit Marsum. (Nat en winderig.)